Monday, February 28, 2011

hari yang sangat meletihkan

iDeOLoGy Cik Dya at 8:57 PM
assalammualaikum...
huh!!!hari nie sangat-sangat meletihkan...
maybe sebab semalam aku vomit kot...
arg!!!padanlah muka sebab lambat makan...
badan jadi sangat-sangat tidak bermaya...perut tidak selesa.macam-macamlah masalah aku...
time-time nie mulalah berangan terpikir...alangkah indahnya bila aku sakit-sakit macam nie ada orang yang jaga aku... haha...mula la tu nak mengada,cit...

niat hati hari nie aku nak ponteng tapi nasib baiklah iman aku masih kuat...kalau tak melayanglah $$$$...bukan sikit denda yang di kenakan klu ponteng...RM100.huh,sungguh tidak berpatutankan...(sila setuju), dari aku murah hati menderma kat kolej,baik aku guna tuk kawin shopping.

okaylah aku nak study
...esok ada discussion...

daaaaaa....

NoTa-n0ti: layan citer korea his beautiful...huhuhu...

0 000 iDeOLoGy ReaDeR on "hari yang sangat meletihkan"

 

Colorful life in my heart Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea