Tuesday, March 01, 2011

Hias blog

iDeOLoGy Cik Dya at 6:16 PM
Assalammualaikum...
haip...balik-balik kelas terus edit blog sampailah ke petang.ape nk jadi dengan aku ni, cuma aku harap janganlah pernah ada idea nak delete blog nie setelah berhempas-pulas mengedit sana sini...setakat ni aku berpuas hati dengan blog ni...cuma perlu improvekan lagi.ya...cayok-cayok...aja-aja fighting!!!!

actually sekarang aku tengah clinical practical...tapi oleh kerana masalah dalaman yang sangat menyebalkan aku dan beberapa teman lagi terdamparlah kat neraka kolej yang kucingtaik. urm pape pun kami tetap akan belajar sesuatu...ilmu perlu di pelajari walau macamana keadaan sekali pun kan??
untuk menyetelkan masalah kami nie pihak yang sepatutnya menguruskan penempatan kami telah menendang kami (bayangkan macam bola) ke 1 pihak lagi yang hanya memantau keadaan kami di tempat praktikal...jadi dengan bantuan pemantau itu,kami bersatu hati akan menegakkan hak kami...sampai bila kami akan hadapinya.ya,sampai kami bla dari situ.pape pun aku harap lulus LJM walaupun jauh di sudut hati aku sangat sayu.sayu sebab tidak di beri peluang untuk menimba pengalaman sedalam-dalamnya.apa-apa pun doakan yang terbaik untuk aku...

okaylah perut sudah terasa lapar, badan sudah berasa melekit...jadi aku nokhtahkan setakat ini sahaja...
daaaaaaaaaaa....

n0Ta-n0Ti: tak sabar sebenarnya nak habis study dan terus nak kawin kerja.

0 000 iDeOLoGy ReaDeR on "Hias blog"

 

Colorful life in my heart Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea