Sunday, March 06, 2011

Cerita tentang kawin...

iDeOLoGy Cik Dya at 8:21 PM
Assalamualaikum...
dah lama rasenya aku tak hapdet blog.nak kata busy,tak la sebusy mana pun....

okey... sebenarnya minggu nie aku balik kampung.sebab apa ye???huhuhu...aku balik semata-mata nak pergi kenduri kawin ex-classmate aku time form 5 dulu...Saherah dan pasangannya...
makin bertambahlah kawan aku yang sudah bertukar status.aku bila lagi yer???(dus,dus,dus...jangan ko berangan nak kawin ye cik dya)
walaupun aku datang agak lewat atas sebab tunggu my BF BFF tapi tetap dapat tengok eira dan pasangannya potong kek dan dapat juga jumpa scandal-scandal kawan-kawan lama.dah bertahun tak jumpa mereka, makin ayu dan kacak mereka sekalian...
penat sudah aku membebel, jom kita tengok gambar pulak...

ll pasangan raja sehari ll

ll hamek berkat pengantin,hehehe.... ll

ll wif my bf BFF, Sutie ll

ll lepak dekat tampok laut sambil photoshoot =p ll

ll ada gaya model x??, hahaha... ll


hehehe...selepas balik dari kenduri kawin aku ngn bff pergilah date sambil posing-posing kat Tampok Laut.huhuhu...sebenarnya kami dah lama tak jumpa,walaupun masing-masing duduk KL,tapi kami tak pernah pun jumpa...memang jodoh kami jumpa kat kampung je la.tu yang kami pergi sana atas tujuan sembang-sembang dan hamek gambar.

okay la, 2 je cite kawin-kawin dari aku. ada kerajinan aku hapdet lagi k...
daaaaaaaaaa...


nOtA NoTy: mula risau,bila la aku nak kawin nie???umo makin meningkat,kawan-kawan ramai dah kawin...cam ne la majlis aku nanti yer???<----mula nak pasang angan-angan...=p

0 000 iDeOLoGy ReaDeR on "Cerita tentang kawin..."

 

Colorful life in my heart Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea